IT advies

IT advies

Benieuwd welke IT oplossing het beste bij jouw organisatie past? Wij geven je deskundig IT advies en bieden je een service die naadloos aansluit op jouw IT behoefte. 

In een eerste gesprek inventariseren we al jouw wensen op het gebied van IT en stellen we je diverse vragen. Heb je bijvoorbeeld liever een eenmalige investering? Of kies je voor de zekerheid van een vast maandbedrag? Wil je zoveel mogelijk in de cloud? Of heb je liever al jouw IT onder ‘eigen’ dak? Is samenwerken met anderen belangrijk? Of heeft juist het beschermen van gevoelige data met name jouw prioriteit?

Neem contact met ons op en we kijken samen wat het beste voldoet aan jouw wensen van nu én in de toekomst.

Neem contact op
_O0A5726.jpg

Klant worden van SAM Office?

De stap naar een IT dienstverlener is altijd een grote stap. Heb je momenteel een eigen systeembeheerder en maak je je zorgen om de continuïteit van jouw systeembeheer? Die zorgen zijn echter nergens voor nodig! 

SAM Office biedt ondersteuning aan meerdere bedrijven met een eigen beheerder. Doordat we werkzaamheden uit handen nemen, blijft er (voor de eigen beheerder) meer tijd over om zich in te zetten voor het optimaal gebruiken van de bedrijfsapplicaties en het stroomlijnen van processen. Op deze manier wordt een eigen beheerder niet ‘overbodig’ maar juist een waardevolle medewerker die verdere groei mogelijk maakt. Ook de zekerheid van IT ondersteuning bij ziekte of vakantie zal veel rust geven.

Overstappen van IT dienstverlener

Heb je het idee dat je niet goed zit bij je huidige IT dienstverlener? Worden problemen bijvoorbeeld niet goed opgelost? Worden afspraken niet nagekomen of is de bereikbaarheid niet toereikend? Logisch dat je overweegt om over te stappen van IT partner. 

Vaak zijn bedrijven onterecht bang dat een overstap gepaard gaat met een grote investering. Wanneer je overstapt naar SAM Office als IT dienstverlener zullen we (indien mogelijk) beginnen met het ‘leren kennen’ van de huidige IT implementatie en het aanpakken van de problemen die er zijn. Pas later kijken we naar welke verbetertrajecten wenselijk zijn.

Bij SAM Office zit je nergens aan vast. We hebben een trouwe klantenkring, waarvan we met velen al een langdurige relatie hebben. Ook wanneer je onze samenwerking onverhoopt toch wilt stoppen, blijven we trouw en bieden we alle ondersteuning om de overgang voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat je IT vraag ook is, wij helpen je graag. 

Neem contact op

Onze klanten aan het woord

Ensure Zakelijke Zekerheid

”Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.”

Lees meer

Poels-Janssen Logistics

”Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.”

Lees meer

Tandartspraktijk De Brier

”Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.”

Lees meer

Van Tilburg Energie Design

”De samenwerking met SAM Office geeft mij als IT-coördinator de ruimte om mee te denken over innovaties en optimalisaties van ons bedrijf.”

Lees meer

Alle klantervaringen