Ensure Zakelijke Zekerheid

Wij verzorgen al jaren een breed scala aan ICT-oplossingen en diensten voor onze klanten. Een van deze klanten is Ensure Zakelijke Zekerheid. Dit assurantiekantoor richt zich op het verzekeren van bedrijven en ondernemers. Het bedrijf is in 2018 opgericht door Bart Martens, die in het verleden eigenaar was van Assurantiegroep Horst. Hij deelt zijn ervaringen met SAM Office. 

Het totale IT-pakket

“Ik ken SAM Office al sinds de oprichting en heb eerder langere tijd met hen samengewerkt. Het is fijn om te weten met wie je zakendoet en bij wie je terecht kunt met problemen. SAM Office verzorgt binnen ons kantoor het totale IT-pakket. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van werkplekken, telefonie en software. Om veilig en snel te kunnen werken, is het belangrijk dat elke medewerker de juiste rechten en functies ter beschikking heeft in het systeem. Een andere belangrijke taak die SAM Office uitvoert is het bewaken van onze systemen met virusscanners. Zo blijven de gegevens van onze klanten veilig, wat in onze branche vanzelfsprekend erg belangrijk is.”

Verzekerd van snelle service

”Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met SAM Office. Dankzij de korte lijnen kunnen we met onze vragen altijd snel terecht bij een expert. Ook worden onze systemen actief gemonitord. Onregelmatigheden worden snel gesignaleerd en vervolgens direct aan ons gemeld. Dit geeft ons veel vertrouwen. We weten wie onze aanspreekpunten zijn voor de verschillende diensten die SAM Office ons levert. Wanneer zich problemen voordoen, worden deze zo snel mogelijk opgelost. Het is zelfs voorgekomen dat de mensen van SAM Office in het weekend hebben doorgewerkt aan een oplossing.”

Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.

Ensure Zakelijke Zekerheid