Poels-Janssen Logistics

Ook in de logistieke dienstverlening wordt gebruikgemaakt van onze diensten. Poels-Janssen Logistics uit Horst is al jaren een vaste klant van SAM Office. Het bedrijf is gespecialiseerd in goederentransport over de weg, maar biedt ook diverse andere logistieke services aan. Leon Poels, Business Controller bij Poels-Janssen Logistics, vertelt hoe hij de samenwerking met SAM Office ervaart. 

Ook buitenlandse locaties draaien mee in digitale omgeving

“Toen ik in dienst trad bij Poels-Janssen Logistics werkte ons bedrijf al samen met SAM Office. Dit was voor mij ook de eerste kennismaking met deze externe IT-dienstverlener. Als Business Controller ben ik het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde zaken binnen ons bedrijf. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie bij Poels-Janssen. SAM Office verzorgt en beheert onze volledige IT-omgeving op de achtergrond. Zo verzorgen zij de hardware en software, maar ze adviseren ons ook op verschillende gebieden. Omdat wij locaties in het buitenland hebben, is het erg belangrijk dat de werkplekken op die locaties probleemloos in onze digitale omgeving meedraaien. De stabiliteit van de digitale omgeving is eveneens van groot belang, omdat onze werkzaamheden en aansturing digitaal plaatsvinden.”

Er wordt meegedacht buiten gebaande paden

“Wij ervaren de samenwerking met SAM Office als erg prettig en onze ICT functioneert prima. Ook wanneer er storingen optreden wordt er snel geschakeld om alles weer in de lucht te krijgen. De korte lijnen en pragmatische aanpak van SAM Office passen goed bij ons bedrijf. De combinatie van gedegen kennis, duidelijke communicatie en lokale aanwezigheid vind ik erg belangrijk. Wanneer er iets op onze locatie in Horst speelt, is er vaak binnen een kwartier iemand aanwezig om het probleem op te lossen. Het is ook fijn dat er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen. Zo blijft SAM Office erg betrokken bij de ontwikkeling van ons bedrijf. Ook zij blijven zich ontwikkelen, waardoor we elkaar blijven uitdagen.”

Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.

Poels-Janssen Logistics