Tandartspraktijk De Brier

Wij zijn actief in veel verschillende sectoren, waaronder ook de zorgsector. Sinds 2015 werken we samen met Tandartspraktijk De Brier in Venray. Tineke Reintjes is praktijkmanager bij De Brier en geeft samen met haar echtgenoot leiding aan het bedrijf. Tineke deelt haar ervaringen met onze diensten. 

IT-zaken goed geregeld

“Wij zijn in contact gekomen met SAM Office toen we de vroegere Tandartsenpraktijk Janssen overnamen. Zij verzorgden destijds voor deze praktijk alle zaken op IT-gebied. Omdat onze voorganger hier positief over was, zijn wij met SAM Office in gesprek gegaan. Zij vervullen een zeer belangrijke taak binnen onze praktijk. Wanneer de IT-systemen niet werken, staat ons werk namelijk stil. SAM levert onze computers en server en verzorgt het onderhoud en back-ups. Daarnaast maken we gebruik van hun helpdesk bij kleine en grote problemen.”

SAM Office staat altijd voor ons klaar

“Al sinds de bouw van onze praktijk denkt SAM Office met ons mee. Ook over praktische zaken. Wanneer er een beeldscherm defect is, ontvangen we in no-time een vervangend beeldscherm. Ook bij grotere problemen staan ze voor ons klaar met materiaal en advies. Zo heeft onze praktijk twee keer onder water gestaan. SAM Office heeft er toen voor gezorgd dat onze systemen doorliepen en we ons werk snel weer konden voortzetten in tijdelijke units. Wat wij erg waarderen, is dat de mensen van SAM Office grote problemen voorkomen door goed onderhoud en het tijdig vervangen van materieel. Zij zien de noodzaak wanneer wij een melding doorgeven en ze handelen daar dan ook actief op. Ze zetten altijd die extra stap. Hoewel SAM Office is gegroeid, weet iedereen waar je het over hebt als je belt.”

Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.

Tandartspraktijk De Brier