Onze IT Diensten

Elk bedrijf heeft continu te maken met aanpassingen en nieuwe technieken en ook de ICT moet meebewegen met deze veranderingen. Door te luisteren naar onze klanten en continu te zoeken naar oplossingen, hebben we door de jaren heen ons uitgebreide dienstenpakket opgebouwd. Bekijk onze selectie van IT diensten, een lijst die we blijven uitbreiden. 

_O0A5281.jpg

Modern werken

Voor iedereen ziet een moderne werkplek er anders uit. Of je nu je eigen laptop gebruikt, complexe tekeningen maakt of overal beschikking wilt hebben over dezelfde werkplek. Hoe je werkplek er ook uitziet, het allerbelangrijkste is dat het goed past bij jouw manier van werken. En dát is waar wij organisaties mee helpen.

Wij zorgen er altijd voor dat werkplekken schaalbaar zijn, zodat ze optimaal kunnen meegroeien met het bedrijf. Zo hebben we al veel klanten geholpen met het realiseren van meerdere moderne thuiswerkplekken. Met de inrichting van moderne werkplekken zorgen we voor toegang in het datacenter, encryptie op het verkeer en is er geen VPN-verbinding meer nodig. Met één klik op de knop kunnen al jouw medewerkers inloggen vanaf Windows, MacOS, iOS of Android en komen ze allemaal op dezelfde werkplek uit.

Lees meer

Betrouwbare systemen

Voorkomen is beter dan genezen. Met dát in onze gedachte, houden wij jouw IT-omgeving continu goed in de gaten. Wij vinden namelijk dat je beter geholpen bent wanneer problemen proactief voorkomen worden, dan wanneer we er alleen achteraf op reageren. Mocht er toch iets misgaan, dan zullen we dat natuurlijk zo snel mogelijk oplossen.

Lees meer

_O0A5893.jpg
_O0A6329.jpg

Veilig online

We werken meer en meer online en steeds meer informatie wordt via internet met elkaar uitgewisseld. Tegelijkertijd zijn de gevaren behoorlijk toegenomen, denk bijvoorbeeld aan spam, ransomware, phishing, hacking en identiteitsfraude.

Om je te beschermen tegen deze gevaren hebben wij meerdere diensten die de veiligheid verbeteren. Ook zijn we continu bezig om oplossingen te vinden voor nieuwe bedreigingen.

Lees meer

Altijd toegang

Met het huidige ‘nieuwe’ werken is het steeds belangrijker dat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden. Doordat we zoveel mogelijk (cloud)diensten in ons datacenter hebben ondergebracht, zijn we in staat om bedrijfsgegevens op een veilige manier beschikbaar te maken. Zo hebben jouw medewerkers altijd toegang.

Doordat ons datacenter op zoveel mogelijk manieren ‘dubbel’ uitgevoerd is en op meerdere manieren verbonden is met het internet, is er een hoge beschikbaarheid van onze diensten.

Lees meer

_O0A6144.jpg

Wat service voor ons betekent 

Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk zijn. De juiste dingen doen, ook als niemand kijkt. Goed luisteren en communiceren. En mensen echt verder helpen. Dit zijn de normen en waarden die we bij SAM Office elk dag nastreven.

Als je SAM Office belt met de vraag of probleem, dan ben je nooit een bron van ergernis. Sterker nog, we zijn juist dankbaar dat we dan mogen doen wat we het liefste doen: helpen, oplossen, klanten blij maken.

Wat we niet doen
Verantwoordelijkheden afschuiven
Slecht communiceren
Mensen aan hun lot overlaten
Wat we wel doen
Je echt verder helpen
Luisteren en proactief communiceren
Doorgaan tot er een oplossing is

Onze klanten aan het woord

Ensure Zakelijke Zekerheid

”Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.”

Lees meer

Poels-Janssen Logistics

”Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.”

Lees meer

Tandartspraktijk De Brier

”Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.”

Lees meer

Van Tilburg Energie Design

”De samenwerking met SAM Office geeft mij als IT-coördinator de ruimte om mee te denken over innovaties en optimalisaties van ons bedrijf.”

Lees meer

Alle klantervaringen