Altijd toegang

Onze diensten

Altijd toegang

Met het huidige ‘nieuwe’ werken is het steeds belangrijker dat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden. Doordat we zoveel mogelijk (cloud)diensten in ons datacenter hebben ondergebracht, zijn we in staat om bedrijfsgegevens op een veilige manier beschikbaar te maken. Zo hebben jouw medewerkers altijd toegang.

Doordat ons datacenter op zoveel mogelijk manieren ‘dubbel’ uitgevoerd is en op meerdere manieren verbonden is met het internet, is er een hoge beschikbaarheid van onze diensten.

_O0A4767.jpg

Clouddiensten

Wil je dat jouw systemen optimaal beschikbaar zijn? Ons datacenter zorgt dat alle diensten betrouwbaar en veilig verbonden zijn met het internet. Naast onze eigen diensten die we in ons datacenter ondergebracht hebben, bieden wij ook ruimte voor de diensten van onze klanten. Of het nu gaat om een website, applicatie-servers of een Kubernetes cluster.

Internet & WiFi

Naast het verzorgen van internetverbindingen via de bekende providers, bieden wij ook onze eigen (internet)verbindingen aan. De directe verbinding met ons datacenter maakt het mogelijk om diverse clouddiensten te koppelen en meerdere vestigingen onderling te verbinden.

Naast internet wordt ook WiFi steeds belangrijker. Door het centraal beheren van de access points zijn de WiFi-netwerken op alle vestigingen beschikbaar en kan de gasten-WiFi geïsoleerd worden van het bedrijfsnetwerk. 

Is een internetverbinding essentieel voor je bedrijf? Dan raden we altijd een back-up verbinding aan. Wij zorgen ervoor dat er automatisch geschakeld wordt naar de back-up verbinding zodat je werk altijd ongestoord door kan gaan.

DJI_0011.jpg
_O0A4685.jpg

E-mail

Of je nu een eigen mailserver op locatie hebt, gebruik maakt van onze Hosted Exchange of je e-mail hebt ondergebracht in Office 365. Wij zorgen voor een optimale configuratie waardoor je altijd en overal de beschikking hebt over je mail. Wij adviseren jou over de best passende mailoplossing die goed aansluit op de wensen van jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat je op een gemakkelijke manier, altijd en overal, e-mails kunt versturen en ontvangen.

Online dataopslag

Wanneer je altijd en overal toegang wilt hebben tot je bestanden, zijn hier talloze mogelijkheden voor. Wij maken gebruik van onze eigen SAM Fileshare (filecloud), maar zorgen er ook voor dat je bestanden in de Microsoft cloud veilig en beschikbaar zijn. Ook wanneer je bestanden/mappen wilt delen met anderen, kan dat op een makkelijke en controleerbare manier. Staat je fileserver op je eigen locatie? Ook dan kunnen wij deze veilig en gemakkelijk online beschikbaar maken.

_O0A4750.jpg

Maak gebruik van Onze SAM-service

Deze tools zetten we in voor een moderne werkplek

Onze klanten aan het woord

Ensure Zakelijke Zekerheid

”Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.”

Lees meer

Poels-Janssen Logistics

”Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.”

Lees meer

Tandartspraktijk De Brier

”Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.”

Lees meer

Van Tilburg Energie Design

”De samenwerking met SAM Office geeft mij als IT-coördinator de ruimte om mee te denken over innovaties en optimalisaties van ons bedrijf.”

Lees meer

Alle klantervaringen