Betrouwbare systemen

Onze diensten

Betrouwbare systemen

Voorkomen is beter dan genezen. Met dát in onze gedachte, houden wij jouw IT-omgeving continu goed in de gaten. Wij vinden namelijk dat je beter geholpen bent wanneer problemen proactief voorkomen worden, dan wanneer we er alleen achteraf op reageren. Mocht er toch iets misgaan, dan zullen we dat natuurlijk zo snel mogelijk oplossen.

_O0A5447.jpg

Systeem- en netwerkbeheer

Bij het beheren van de servers, switches en firewall verzorgen wij niet alleen de aanpassingen, maar zorgen we er ook voor dat de systemen up-to-date blijven. Dit doen we door het verzorgen van de (security) updates en het updaten van de verschillende software-onderdelen.

Datacenter

Ons datacenter is de spil van al jouw IT. Het is dé ideale plek om je IT onder te brengen wanneer je de maximale betrouwbaarheid voor je systemen wilt hebben. Of er nu problemen zijn met de stroomvoorziening of een onderdeel defect raakt, ons datacenter is hiertegen opgewassen. Defecte hardware kan (meestal) vervangen worden zonder dat dit een onderbreking tot gevolg heeft. Maak gebruik van ons datacenter voor de meest betrouwbare IT-voorzieningen.

_O0A4802.jpg
_O0A4755.jpg

Offsite back-up

Ook al doe je al het mogelijke om problemen te voorkomen, er kan altijd iets gebeuren dat buiten je macht valt. Denk aan diefstal, blikseminslag, Ransomware of je laptop die defect raakt. Bij dit soort calamiteiten kan je pas spreken over betrouwbare systemen wanneer je kunt terugvallen op een goede back-up. 

Met onze back-up oplossingen bewaren we je back-up in ons datacenter, waar het veilig opgeslagen is. Dit kunnen belangrijke bestanden zijn van een laptop of volledige serversystemen. Met offsite back-up zorgen we ervoor dat je ’downtime’ zo minimaal mogelijk is.

24/7 monitoring

Betrouwbaarheid kan je alleen realiseren door aankomende problemen al op te merken voordat ze daadwerkelijk optreden. Denk bijvoorbeeld aan een harde schijf die aan het vollopen is, beschikbaar werkgeheugen of een CPU die overbelast wordt.

Onze 24/7 monitoring controleert alle belangrijke onderdelen van jouw IT, waarschuwt bij een potentieel probleem en alarmeert bij een acuut probleem. In de meeste gevallen heeft onze storingsmonteur het probleem al verholpen voordat jij ’s ochtends begint met werken.

_O0A5108.jpg

Maak gebruik van Onze SAM-service

Deze tools zetten we in voor een moderne werkplek

Onze klanten aan het woord

Ensure Zakelijke Zekerheid

”Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.”

Lees meer

Poels-Janssen Logistics

”Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.”

Lees meer

Tandartspraktijk De Brier

”Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.”

Lees meer

Van Tilburg Energie Design

”De samenwerking met SAM Office geeft mij als IT-coördinator de ruimte om mee te denken over innovaties en optimalisaties van ons bedrijf.”

Lees meer

Alle klantervaringen