Modern werken

Onze diensten

Modern werken

Voor iedereen ziet een moderne werkplek er anders uit. Of je nu je eigen laptop gebruikt, complexe tekeningen maakt of overal beschikking wilt hebben over dezelfde werkplek. Hoe je werkplek er ook uitziet, het allerbelangrijkste is dat het goed past bij jouw manier van werken. En dát is waar wij organisaties mee helpen.

Wij zorgen er altijd voor dat werkplekken schaalbaar zijn, zodat ze optimaal kunnen meegroeien met het bedrijf. Zo hebben we al veel klanten geholpen met het realiseren van meerdere moderne thuiswerkplekken. Met de inrichting van moderne werkplekken zorgen we voor toegang in het datacenter, encryptie op het verkeer en is er geen VPN-verbinding meer nodig. Met één klik op de knop kunnen al jouw medewerkers inloggen vanaf Windows, MacOS, iOS of Android en komen ze allemaal op dezelfde werkplek uit.

_O0A4534.jpg

Werkplekbeheer

Net zoals een auto onderhoudsmomenten nodig heeft, blijft een computer beter functioneren wanneer deze periodiek gecontroleerd en onderhouden wordt. Met werkplekbeheer installeren wij kritische updates op je computers. Dit doen we om jouw computers veilig te houden, om te blijven voldoen aan AVG/GDPR wetgeving en om je computers up-to-date te houden. 

Het bijwerken van jouw computers is een investering, die jou als ondernemer tijd en geld oplevert. Wanneer zich namelijk een probleem voordoet op een niet geüpdatete computer, kan herstel en bijwerken een tijdrovende klus zijn. Niet-beheerde componenten hebben bij defecten namelijk meestal een langere hersteltijd. 

Het maakt niet uit of je werkplek in de cloud zit, je een laptop hebt of een vaste PC. Het moet een betrouwbare en veilige plek zijn waarop je je werk kunt doen. Wij hebben een ruim aanbod van diensten die elke werkplek zo optimaal mogelijk beschermen. Ervaar je een probleem met je werkplek? Ons supportteam staat voor je klaar om ondersteuning te bieden.

Zakelijke telefonie 

Of je nu slechts één enkele telefoon hebt of juist tientallen telefoons verdeeld over meerdere vestigingen, het is altijd belangrijk om telefonisch goed bereikbaar te zijn voor je klanten en leveranciers. Een goed ingericht belplan met hierin schakelingen voor openingstijden, een keuzemenu en de optie om een voicemailbericht naar e-mail te versturen. Deze opties en ook de mogelijkheid tot het inspreken van een boodschap zorgen ervoor dat de beller snel te woord gestaan wordt en geen enkel gesprek verloren gaat. 

Van het gemakkelijk intern doorverbinden vanaf kantoor of je thuiswerkplek, tot de integratie van vast-mobiel en de integratie met je CRM-applicatie. Wij bouwen onze telefooncentrales zodanig dat jij met je bedrijf het maximale uit je telefonie haalt.

_O0A6200.jpg
_O0A6282.jpg

Flexibel thuiswerken

Thuiswerken is de laatste jaren steeds belangrijker en noodzakelijker geworden. De beschikking hebben over alle programma’s en bestanden, en goed bereikbaar zijn voor collega’s, leveranciers en klanten zijn essentieel om dit tot een succes te maken. Toegankelijk én veilig zijn de twee uitgangspunten die wij vooropstellen bij het inrichten van flexibele thuiswerkplekken.

Maak gebruik van Onze SAM-service

Deze tools zetten we in voor een moderne werkplek

Onze klanten aan het woord

Ensure Zakelijke Zekerheid

”Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.”

Lees meer

Poels-Janssen Logistics

”Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.”

Lees meer

Tandartspraktijk De Brier

”Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.”

Lees meer

Van Tilburg Energie Design

”De samenwerking met SAM Office geeft mij als IT-coördinator de ruimte om mee te denken over innovaties en optimalisaties van ons bedrijf.”

Lees meer

Alle klantervaringen