Veilig online

Onze diensten

Veilig online

We werken meer en meer online en steeds meer informatie wordt via internet met elkaar uitgewisseld. Tegelijkertijd zijn de gevaren behoorlijk toegenomen, denk bijvoorbeeld aan spam, ransomware, phishing, hacking en identiteitsfraude.

Om je te beschermen tegen deze gevaren hebben wij meerdere diensten die de veiligheid verbeteren. Ook zijn we continu bezig om oplossingen te vinden voor nieuwe bedreigingen.

_O0A4676.jpg

Antivirus

Uiteraard is een virusscanner een noodzakelijke basis voor elke client en server, maar je haalt pas het maximale eruit wanneer je alle virusscanners met elkaar verbindt. Via ons centrale beheerportaal zijn we in staat om te controleren of alles up-to-date is. Dankzij onze centrale rapportages kunnen we snel nieuwe gevaren herkennen en via urgente configuratie updates zijn alle clients weer snel beschermd.

Spamfilter

Van alle mail die ontvangen wordt is bijna 50% spam. Ons spamfilter stopt deze mail en voorkomt dat het in je mailbox terechtkomt. Onze spamfilter ‘leert’ nieuwe bedreigingen snel te herkennen en voorkomt een verdere uitbraak. Omdat ook de uitgaande mail via ons spamfilter gaat is deze gegarandeerd spamvrij. Zo wordt blacklisting voorkomen. Daarnaast kun je onze spamfilter inzetten voor externe apparaten zoals scanners en gebouwbeheersystemen.

_O0A4552.jpg
_O0A4782.jpg

Multi-Factor Authenticatie (MFA) 
en wachtwoordmanager

MFA (of 2FA) is een onmisbare dienst. Door je mobiel te koppelen aan je account, genereert deze een unieke code die gebruikt moet worden bij een aanmelding voor extra verificatie. Dit voorkomt dat een ‘hacker’ toegang krijgt tot jouw accounts als hij jouw wachtwoord weet. Met MFA heeft hij hiervoor namelijk ook jouw mobiele telefoon nodig. Voor veel van onze diensten is MFA mogelijk.

Met onze Password Vault (wachtwoordkluis) heb je altijd en op elk apparaat beschikking over je wachtwoorden en worden inlogvelden automatisch ingevuld. Door een Password Vault beschikbaar te maken voor collega’s heb je controle over de inloggegevens van bijvoorbeeld leveranciers en heeft iedereen altijd de beschikking over de juiste gegevens. Het gebruiken van een Password Vault is veiliger en makkelijker dan het onthouden van verschillende ‘makkelijke’ wachtwoorden. Het is niet slim om makkelijkere wachtwoorden op meerdere plekken te gebruiken. Hoe makkelijker het is voor jou, hoe makkelijker je het maakt voor hackers.

Webfilter

Met ons webfilter wordt al jouw internetactiviteit gecontroleerd. Elk bekend gevaar wordt tegengehouden en op basis van content classificatie kunnen sites worden geblokkeerd. Zelfs ‘foute’ hyperlinks in e-mailberichten worden opgemerkt en tegengehouden. Omdat ons webfilter op de netwerk-laag functioneert, maakt het niet uit of je een PC, laptop, tablet of mobiele telefoon gebruikt. Elk apparaat wordt beschermd door het webfilter.

_O0A6176.jpg

Maak gebruik van Onze SAM-service

Deze tools zetten we in voor een moderne werkplek

Onze klanten aan het woord

Ensure Zakelijke Zekerheid

”Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.”

Lees meer

Poels-Janssen Logistics

”Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.”

Lees meer

Tandartspraktijk De Brier

”Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.”

Lees meer

Van Tilburg Energie Design

”De samenwerking met SAM Office geeft mij als IT-coördinator de ruimte om mee te denken over innovaties en optimalisaties van ons bedrijf.”

Lees meer

Alle klantervaringen