Over ons

Over ons

Wij zijn SAM Office en wij zorgen al bijna 20 jaar voor maatwerk ICT-oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Van systeem-, server- en netwerkbeheer tot het inrichten van alle soft- en hardware op je werkplek. We luisteren met aandacht naar jouw ICT-behoeften en geven deskundig advies. Door middel van onze maatwerkoplossingen en uitstekende service maken we jouw organisatie efficiënter, slimmer en veiliger.

_O0A4795.jpg

Hoe wij IT problemen voorkomen en oplossen 

We zijn proactief en hebben problemen vaak al opgelost voordat je in de gaten hebt dat er iets aan de hand was. Wij gaan niet voor houtje-touwtje, maar voor duurzame oplossingen van het hoogste niveau. 

Als er snel iets opgelost moeten worden, dan staan we in no-time bij je op de stoep. En we gaan pas weer weg als je écht geholpen bent. Want alleen dán kun je zorgeloos vooruit met je werk.

Complete ontzorging in IT

Altijd een oplossing

Dag en nacht bereikbaar

SAM-service

Ons team

Maak kennis met het altijd vriendelijke en behulpzame team van SAM Office, 
dat dag en nacht klaar staat om onze klanten te ondersteunen en helpen op het gebied van IT.

team2023.jpg

Onderdeel uitmaken van dit leuke team?

Bekijk onze openstaande vacature(s)

Werken bij SAM Office

Ons verhaal

SAM Office is in 2005 opgericht door Roel Schreibers. Hiervoor was hij al actief in het verzorgen van Microsoft-trainingen en het configureren van high-secure internet connectiviteit voor diverse Enterprise bedrijven zoals banken, multinationals en overheidsinstanties. Met SAM Office wilde Roel deze hoogwaardige methodieken, die toen alleen voor grote bedrijven beschikbaar waren, ook voor het MKB in zetten. Toen en nu nog steeds is het de missie van SAM Office om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van IT waarbij dienstbaarheid en service centraal staan.

In 2008 werd Patrick van Helden mede-eigenaar van SAM Office. Hij richtte zich naast het begeleiden van projecten van Roel tot de lokale bedrijven en focuste zich op support. Roel bleef zich bezighouden met de Networking-tak van SAM Office, waarbij hij grote bedrijven bleef ondersteunen en gelijktijdig alle nieuwe technieken kon toepassen in ons eigen datacenter. 

Wanneer Roel in 2018 komt te overlijden, zet Patrick de droom en missie van Roel voort waarbij de dienstbaarheid richting onze klanten tot op heden de belangrijkste drijfveer van SAM Office is gebleven. 

Sam_Office_Logo_RGB-onderschrift2.png

CoreLayer

De Networking-tak van SAM Office, tegenwoordig onder de noemer CoreLayer, is nog altijd actief voor grote bedrijven en overheden. De intensieve samenwerking tussen het huidige SAM Office en CoreLayer biedt vele kansen en brengt met zich mee dat we de kwalitatief hoogwaardige Enterprise technieken ook voor onze klanten kunnen blijven aanbieden.

core-layer-logo.png

Onze klanten aan het woord

Ensure Zakelijke Zekerheid

”Wanneer zich problemen voordoen, lost SAM Office deze zo snel mogelijk op.”

Lees meer

Poels-Janssen Logistics

”Er wordt meegedacht buiten de gebaande paden om bepaalde wensen op IT-gebied te vervullen.”

Lees meer

Tandartspraktijk De Brier

”Toen onze praktijk onder water stond, heeft SAM Office ervoor gezorgd dat we ons werk snel weer konden voortzetten.”

Lees meer

Van Tilburg Energie Design

”De samenwerking met SAM Office geeft mij als IT-coördinator de ruimte om mee te denken over innovaties en optimalisaties van ons bedrijf.”

Lees meer

Alle klantervaringen