Werken bij

Werken bij

Werken bij SAM Office betekent werken bij een organisatie waarbij vriendelijkheid en behulpzaamheid voorop staan. Eerlijk zijn, ook als het even niet zo goed uitkomt. Goed luisteren en communiceren en onze klanten écht verder helpen, dat vinden wij belangrijk.

Bij SAM Office streven we iedere dag naar superservice op het gebied van IT. Heb jij net zoals ons ook een passie voor IT en zit behulpzaamheid in jouw tweede natuur? Bekijk dan snel onze openstaande vacature(s).

_O0A4581.jpg

Versterk ons team als
ICT Support medewerker

Doorlopend zijn wij op zoek naar medewerkers die onze service komen versterken. Is er een aanvraag, probleem, melding of storing? Als ICT Support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registreren, bewaken en oplossen van de aanvragen die binnenkomen. Samen met je collega’s van het serviceteam beheer je ons ticketsysteem en help je klanten, ook op de klantlocatie, écht verder. 

Neem contact op

Werken bij SAM Office

Ook word je met regelmaat ingezet voor projectwerkzaamheden voor onze klanten. Samen met hen breng je onze projecten in alle rust en in goede harmonie tot een succes.

In tegenstelling tot andere supportafdelingen in onze sector, ben je niet alleen maar bezig met brandjes blussen. Je denkt juist proactief mee om te voorkomen dat dezelfde problemen zich in de toekomst nogmaals voordoen. Op deze manier biedt je écht meerwaarde voor onze klanten. 

Benieuwd naar de functie en alle doorgroeimogelijkheden bij SAM Office? Neem contact met ons en we vertellen je graag meer.

Wat we niet doen
Verantwoordelijkheden afschuiven
Slecht communiceren
Mensen aan hun lot overlaten
Wat we wel doen
Klanten écht verder helpen
Luisteren en proactief communiceren
Doorgaan tot er een oplossing is

Onze vacatures

Stuur een open sollicitatie

We staan altijd open voor enthousiast en behulpzaam talent. Wil je graag werken bij SAM Office? 
Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie. We leren je graag beter kennen!

077 398 22 88

sollicitatie@samoffice.com

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.